De zorg die wij bieden (Generalistische Basis GGZ) valt binnen de basisverzekering. In 2021 hebben wij contracten zorgverzekeraars: ABC, QRS en XYZ. Er is geen contract met zorgverzekeraar IJK.

TARIEVEN EN VERGOEDINGEN > VERZEKERDE ZORG in 2021

Bent u verzekerd bij ABC, QRS of XYZ?

Uw behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Alle behandelingen die ZGG sisaB biedt vallen onder verzekerde zorg.

 

U moet wel een verwijzing hebben van uw huisarts. En uw klachten moeten passen binnen de Basis GGZ (er moet een ‘diagnose’ gesteld kunnen worden) – dit beoordelen we samen tijdens de intake. Uw eigen risico (van minimaal €385) wordt wel altijd eerst aangesproken.

Zelf betalen - geen verwijzing of geen diagnose

Wilt een behandeling zonder verwijzing van uw huisarts? Of wilt u toch behandeld worden als na het de intake blijkt dat er geen diagnose gesteld kan worden? Dan worden de kosten niet vergoed vanuit de zorgverzekering.

 

U kunt wel door ons behandeld worden. U ontvangt hiervoor een factuur. Ons tarief hiervoor is €91,= per gesprek (ca. 50 minuten).

Bent u verzekerd bij IJK?

U krijgt mogelijk niet alles vergoed. Als u een naturapolis heeft krijgt u vaak een percentage van de kosten vergoed. Ook als u een restitutiepolis heeft, kan het zijn dat u niet alles vergoed krijgt. U kunt hierover het beste contact opnemen met IJK.