top of page

De kosten van uw behandeling kunnen wij meestal rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar declareren. Dit geldt niet voor zorg buiten de zorgverzekeringswet en voor het no-show tarief.

Verzekerde zorg

Voor de contacten die u heeft met de behandelaar (digitaal en op locatie) declareren wij consulten bij uw verzekeraar, zodat de zorg vergoed wordt. Het tarief per consult is onder andere afhankelijk van de duur van het consult - deze tarieven zijn landelijk vastgesteld.

In het declaratieoverzicht van uw zorgverzekeraar kunt u zien welke consulten, met welke duur, er zijn gedeclareerd. Heeft u hier vragen over? Stel ze ons gerust!

Afhankelijk van waar en hoe u verzekerd bent, wordt uw behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed (zie Verzekerde zorg in 2023). Uw eigen risico wordt wel eerst aangesproken.

Als uw behandeling niet volledig wordt vergoed, ontvangt u van uw zorgverzekeraar nog een rekening.

Toch geen behandeling?

Het kan gebeuren dat u na het eerste gesprek toch niet in behandeling komt. Bijvoorbeeld omdat er geen diagnose mogelijk is. Of omdat onze zorg niet bij u past. In dat geval declareren wij bij uw zorgverzekeraar een ‘Onvolledig behandeltraject’. Ook dit wordt geheel of gedeeltelijk vergoed, afhankelijk van waar en hoe u verzekerd bent (zie Verzekerde zorg in 2023).

Zorg buiten de zorgverzekering

Voor zorg buiten de zorgverzekering ontvangt u direct van ons een rekening. Ons tarief hiervoor is €91,= per gesprek (ca. 50 minuten).

No-show tarief

Heeft u een afspraak, maar zegt u deze korter dan 24 uur van tevoren of helemaal niet af? Dan brengen wij u € 45 in rekening. Dit is ons ‘no show tarief’ en dient ter compensatie van wat een gemist gesprek ons kost. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.

bottom of page